דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת אגסים קלה להכנה
עוגת אגסים ביתית שכל אחד יכול להכין
  • 1 להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר.
  • 2 להוסיף לסירוגין את השמן והקמח עם תמצית הוניל וקליפת הלימון המגורדת.
  • 3 לקלף את כל האגסים. לחתוך שני אגסים לקוביות וארבעה אגסים לחצאים.
  • 4 לבחוש בעדינות, לפזר כף קמח על קוביות האגסים ולהוסיף אותם לבלילה.
  • 5 לקפל בתנועות עטיפה ולהעביר לתבנית עגולה משומנת ומקומחת.
  • 6 לסדר את חצאי האגסים מעל ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 7 לקרר ולפזר אבקת סוכר מעל.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מספר 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 24.1% 7.4% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב