דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי פקאן כשר לפסח עם גנאש שוקולד
פאי פקאן מושלם לפסח
  • הכנת הקלתית:
  • 1 מערבבים חמאה עם סוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  • 2 מוסיפים ביצה, מים ורבע מכמות הקמח הכשר לפסח, מערבלים במשך כמה שניות ומנמיכים את מהירות המיקסר.
  • 3 מוסיפים את יתרת הקמח ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים להקפאה לרבע שעה.
  • 4 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעיגול בקוטר גדול יותר מהתבנית (תבנית עגולה מספר 24), מרפדים את תחתית התבנית והשוליים, נפטרים מהבצק המיותר ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות ומצננים.
  • הכנת המילוי:
  • 1 מניחים את הסוכר והמים בסיר בינוני שטוח ומבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר זהוב (בלי לערבב). כשהסוכר נמס מערבבים עד שנוצר קרמל.
  • 2 יוצקים את השמנת המתוקה על הקרמל (זהירות - בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה).
  • 3 מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד, הדבש והמלח, ומערבבים. מוסיפים את שני סוגי הפקאן ומערבבים היטב עד שהאגוזים מצופים היטב.
  • 4 מעבירים את התערובת לקלתית האפויה ומצננים במשך כחצי שעה.
  • הכנת הגנאש:
  • 1 ממסים במיקרו את השוקולד כדקה, מוציאים, מערבבים, מוסיפים שמנת מתוקה, מערבבים ומכניסים שוב למיקרו לדקה.
  • 2 מערבבים ויוצקים על הפאי.
  • 3 מורחים בשכבה אחידה ומפזרים סביב קוקוס קלוי.
  • 4 מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט את העוגה כיד הדמיון.

ציוד נדרש: תבנית עגולה מספר 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 37.4% 5% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב