דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת תותים וקצפת לפסח
עוגת תותים נהדרת לפסח
  • הכנת הקצפת:
  • 1 מקציפים את אינסטנט פודינג הוניל עם השמנת המתוקה והחלב הקר.
  • 2 מערבבים עם התותים.
  • הכנת העוגה:
  • 1 מקציפים את החלמונים עם חצי כוס הסוכר, מוסיפים את השמן בהדרגה, מוסיפים גם את תמצית הוניל, היוגורט והחלב, וממשיכים להקציף מעט.
  • 2 מקציפים את החלבונים עם 3 כפות הסוכר. מוסיפים לבלילת החלמונים את קצף החלבונים וקמח המצה לסירוגין.
  • 3 מכניסים לתנור בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת ל- 50 דקות על חום של 170 מעלות. לאחר שהעוגה מתקררת לגמרי מפרידים אותה מהתבנית וחוצים אותה לרוחב לשניים.
  • 4 מורחים את מחצית כמות הקצפת בתוך העוגה, סוגרים אותה ומוסיפים את המחצית השנייה של הקצפת מעל.
  • 5 מקשטים בחצי סלסלת תותים חתוכים כמו בתמונה, ומפזרים מעל אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 33.7% 11.1% 52.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב