דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה (כ- 45 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שיבולת שועל ואגוזים
שילוב מושלם של שיבולת שועל ואגוזים
  • 1 מכניסים אל קערת המיקסר את קוביות החמאה, מוסיפים את הביצים, הסוכר (הלבן והחום), סוכר הוניל, אבקת האפייה וגרידת הלימון, ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2 מוסיפים את הקמח, האגוזים הטחונים ושיבולת השועל, וממשיכים לערבל עד לאיחוד המצרכים. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לפחות לשעה.
  • 3 מוציאים מהמקרר, יוצרים כדורים בגודל הרצוי, משטחים מעט, מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך עד כ- 12 דקות של אפייה עד להשחמה קלה.
  • 4 מוציאים מהתנור, מצננים ומתענגים על עוגיות טעימות במיוחד!
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 23.9% 10.8% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב