מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 414 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קישואים ממולאים בבשר בקר טחון
- 1 לחתוך את "הראש" של הקישואים ולשמור את המכסה.
- 2 לרוקן את הקישואים.
- 3 הכנת המילוי - בקערה לשים את הבשר, תוכן הקישואים, העגבניות המרוסקות, הפטרוזיליה, השמן, המלח, הפלפל השחור, הכמון והראס אל חנות.
- 4 לערבב הכל.
- 5 למלא את הקישואים במילוי.
- 6 הכנת הרוטב - בסיר רחב להרתיח המים, רסק העגבניות, השמן, המלח, הפלפל השחור והכורכום.
- 7 להניח את הקישואים ולהרתיח כ- 10 דקות.
- 8 להנמיך את האש ולבשל עוד כ- 30 דקות עם מכסה.
- 9 מדי פעם "להשקות" את הקישואים מלמעלה עם הרוטב.
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד אורז לבן.
הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.1% |
16.3% |
27.5% |
45.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב