דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבבוני טלה על מקלות קינמון
קבבונים מושלמים מבשר טלה, צילום: דן פרץ
  • 1 את כל מצרכי הקבבים לערבב בקערה גדולה וללוש היטב את התערובת באמצעות הידיים. להניח לקירור במקרר למשך כשעה מינימום.
  • 2 ליצור מתערובת הבשר כדורים בצורה אובלית ולשפד כל כדור על מקל קינמון.
  • 3 לאחר סיום שיפוד כל הכדורים על מקלות הקינמון יש להניח את הקבבונים בתבנית ולעטוף בניילון נצמד. להחזיר לקירור במקרר למשך כשעתיים לפחות, כשהעדיפות היא קירור למשך לילה שלם.
  • 4 על חום גבוה לחמם מחבת גריל ולצלות את קבבוני הטלה על מקלות הקינמון עד לדרגת M במשך 2 דקות מכל צד.
  • 5 הכנת סלט העגבניות הפיקנטי - לחרוץ את ארבעת העגבניות ולחלוט במשך 8 שניות במים רותחים. לאחר ההוצאה מהמים הרותחים יש לקלף אותן ולחתוך לקוביות.
  • 6 את הפלפל החריף יש לקלות על הגז מכל הצדדים ולאחר מכן לקלף אותו ולחתוך לקוביות בגודל הרצוי.
  • 7 לערבב את כל מצרכי סלט העגבניות ביחד ולהגיש לצד קבבוני הטלה.
  • 8 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבשר במקרר. באדיבות השף צ`רלי פדידה לסוגת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 63.6% 23.3% 10.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.86 (1.99 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב