מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 455 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פילה הליבוט צלוי עם חצילים, צילום: אייל גוטמן
- 1 חותכים את הדג לקוביות בגודל קוביות החציל.
- 2 מתבלים את החצילים ואת הדג בשמן זית, טרגון ומלח גס.
- 3 משפדים - חציל, דג, חציל, דג.
- 4 מערבבים בקערה את קוביות תפוחי האדמה עם מלח, פלפל, שום, זעתר ופפריקה מרוקאית.
- 5 על משטח עבודה מניחים 4 יריעות רדיד אלומיניום, מניחים במרכז את תפוחי האדמה המתובלים ועוטפים לכדור. אופים 45-35 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה של 220 מעלות.
- 6 צולים את השיפודים באסכלה או במחבת צלייה.
- 7 מגישים עם תפוחי האדמה האפויים.
- 8 בתיאבון
- המתכון באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת כרמים וכדיתא.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הטרגון ועלי הזעתר. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.2% |
14.1% |
30.2% |
49.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב