דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ניו יורקית עם תות בננה
עוגת NEW YORK מושלמת
  • הכנת ציפוי גנאש השוקולד הלבן:
  • 1 להניח בקערית שמנת מתוקה ושוקולד לבן, ולהמיס במיקרוגל (להוציא ולערבב בכל 10 שניות).
  • 2 לחלק את הגנאש לשני משפכים. לאחד להוסיף רוטב תותים/צבע מאכל אדום, ולערבב עד לקבלת צבע ורוד.
  • 3 לרפד את התבנית (עגולה מס` 24) עם נייר אפייה ולצקת בערך 2 כפות מהתערובת הורודה למרכז התבנית. התערובת תתפשט ותכסה את התחתית.
  • 4 לצקת שוב למרכז התבנית כמות של 2 כפות, הפעם מהתערובת הבהירה, ולהמשיך כך לסירוגין עד לסיום הבלילות.
  • 5 מתקבלת דוגמת טבעות כמו ספירלה. למשוך עם קיסם פעם פנימה ופעם אחת החוצה.
  • 6 להעביר למקפיא ל- 5 שעות לפחות.
  • הכנת הבסיס:
  • 1 להמיס את החמאה במיקרוגל, להוסיף אבקת סוכר ולערבב היטב.
  • 2 להוסיף ביצה ולהמשיך בערבוב. להוסיף קמח ולערבב עד לאיחוד החומרים.
  • 3 להעביר לתבנית (אין צורך לשמן). לשטח את הבצק בתבנית ולהעביר למקפיא ל- 10 דקות.
  • 4 לאפות את הבסיס לעוגה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15 דקות, ולצנן.
  • הכנת המילוי:
  • 1 במחבת בינונית להמיס חמאה, להוסיף 2 כפות סוכר דמררה ולערבב עד שהסוכר נמס.
  • 2 לחלק את הבננות ל- 3, להוסיף לרוטב, לערבב בעדינות עד שכל הבננות יצופו ברוטב ולצנן.
  • 3 להעביר למקפיא יחד עם 6 התותים לשעתיים לפחות.
  • 4 להמיס את הג`לטין ברבע כוס מים קרים ולהניח בצד כ- 20 דקות.
  • 5 להוסיף רבע כוס מים חמים, להעביר למיקרוגל ל- 2 דקות, לערבב ולצנן מעט.
  • 6 לערבב בקערה את הגבינות והסוכר. להוסיף את הג`לטין לתוך הגבינות.
  • 7 להקציף 2 שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
  • 8 לקפל את הקצפת לתערובת הגבינות ולהעביר רבע לתוך בסיס העוגה.
  • 9 להטביע פנימה את הבננות סביב העוגה ובעיגול הפנימי את התותים.
  • 10 לכסות עם קרם גבינות, להניח עוד שכבה באותה צורה ולסיים בקרם גבינות.
  • 11 להוציא את הגנאש הקפוא, לחלץ מנייר האפייה ולהניח על הקרם.
  • 12 להוסיף 2 תותים מעל.
  • 13 להחזיר למקפיא ל- 4 שעות לפחות.
  • 14 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 24.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 50.2% 8.3% 40.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.02 (1.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב