מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 495 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
המבורגר סלמון מיוחד וטעים
- 1 בעזרת סכין חדה קוצצים את פילה הסלמון הטרי לקוביות קטנות (חשוב לא למעוך את הדג), ומעבירים לקערה.
- 2 על הגז שורפים את הפלפלים האדומים עד שכל הקליפה משחירה, ואז מקלפים את הקליפה מתחת למים. מנקים את הפלפלים, קוצצים ומוסיפים לקערה.
- 3 מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים עד להזהבה. מקררים ומוסיפים לתערובת בקערה, ממליחים ומפלפלים לפי הצורך, ומערבבים הכל היטב.
- 4 משמנים מעט את הידיים ויוצרים 5 קציצות המבורגר שוות (מומלץ להשתמש בעזרת רינג ליצירת קציצה מושלמת. אם אין אז לא נורא). מניחים על תבנית, מניילנים ומכניסים למקרר לשעת מנוחה.
- 5 יוצקים שמן זית במחבת פסים כבדה וצורבים את ההמבורגרים משני הצדדים עד לרמת עשייה הרצויה. לא מומלץ לייבש את הדג בבישול יתר.
- 6 מסדרים בכל לחמניה בצל סגול, עגבניה וחסה, מניחים מעל את המבורגר הסלמון.
- 7 הכנת צ`יפס בטטה: בעזרת קולפן מקלפים את הבטטה לתוך קערה ומטגנים בשמן עמוק (ראו מידע נוסף). מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד ההמבורגר.
- 8 בתיאבון
ציוד נדרש: מחבת פסים כבדה.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בצ`יפס הבטטה לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בשמן לטיגון עמוק. זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית התערובת במנוחה בצד למשך שעה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.8% |
27.7% |
27.2% |
40.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב