גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | דגים | » | המבורגר סלמון לצד צ`יפס בטטה |
5 מנות/יחידות, 495 גרם למנה\יחידה
ציוד נדרש: מחבת פסים כבדה.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בצ`יפס הבטטה לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בשמן לטיגון עמוק. זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית התערובת במנוחה בצד למשך שעה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 648 | 131 |
חלבונים (גרם) | 34.02 | 6.88 |
פחמימות (גרם) | 50 | 10 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 12.74 | 2.58 |
שומנים (גרם) | 34.66 | 7.01 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.29 | 1.07 |
כולסטרול (מ"ג) | 75.6 | 15.29 |
נתרן (מ"ג) | 996.01 | 201.38 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5.94 | 1.2 |
מים (גרם) | 349.68 | 70.7 |
ליקופן (מ"ג) | 1.77 | 0.36 |
ויטמין A (מק"ג) | 735.04 | 148.61 |
ויטמין B (מ"ג) | 15.37 | 3.11 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.55 | 0.11 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.26 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 10.91 | 2.21 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.34 | 0.47 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.19 | 0.24 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 106.9 | 21.61 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 3.36 | 0.68 |
ויטמין C (מ"ג) | 158.2 | 31.99 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.23 | 0.45 |
ויטמין K (מק"ג) | 36.03 | 7.28 |
סידן (מ"ג) | 73.79 | 14.92 |
ברזל (מ"ג) | 1.92 | 0.39 |
מגנזיום (מ"ג) | 74.74 | 15.11 |
זרחן (מ"ג) | 387.91 | 78.43 |
אבץ (מ"ג) | 1.06 | 0.21 |
אשלגן (מ"ג) | 1,087 | 219.85 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 5.56 | 1.13 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.17 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.01 | 0.2 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 5.37 | 1.09 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 2.5 | 0.51 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם