גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | דגים | » | המבורגר סלמון לצד צ`יפס בטטה |
5 מנות/יחידות, 491 גרם למנה\יחידה
ציוד נדרש: מחבת פסים כבדה.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בצ`יפס הבטטה לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בשמן לטיגון עמוק. זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית התערובת במנוחה בצד למשך שעה.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 613 | 125 |
חלבונים (גרם) | 34.06 | 6.94 |
פחמימות (גרם) | 50 | 10 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 12.36 | 2.52 |
שומנים (גרם) | 30.98 | 6.31 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.02 | 1.02 |
כולסטרול (מ"ג) | 75.6 | 15.41 |
נתרן (מ"ג) | 996.76 | 203.17 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5.81 | 1.18 |
מים (גרם) | 349.81 | 71.3 |
ליקופן (מ"ג) | 1.77 | 0.36 |
ויטמין A (מק"ג) | 735.04 | 149.82 |
ויטמין B (מ"ג) | 15.48 | 3.16 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.56 | 0.11 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.26 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 10.94 | 2.23 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.37 | 0.48 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.22 | 0.25 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 111.65 | 22.76 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 3.36 | 0.68 |
ויטמין C (מ"ג) | 158.02 | 32.21 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.23 | 0.45 |
ויטמין K (מק"ג) | 36.13 | 7.36 |
סידן (מ"ג) | 75.29 | 15.35 |
ברזל (מ"ג) | 1.91 | 0.39 |
מגנזיום (מ"ג) | 74.39 | 15.16 |
זרחן (מ"ג) | 384.91 | 78.46 |
אבץ (מ"ג) | 1.06 | 0.22 |
אשלגן (מ"ג) | 1,075 | 219.05 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 5.57 | 1.14 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.18 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.02 | 0.21 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 5.37 | 1.1 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 2.51 | 0.51 |