מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 165 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קורן דוג מושלם לילדים, צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן
- 1 משפדים את הנקניקיות (ניתן לדלג על שלב "השיפוד").
- 2 בעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם אחיד וללא גושים. מומלץ להעביר את הבלילה לכלי גבוה ולהניח בצד כרבע שעה.
- 3 מייבשים היטב את הנקניקיות בנייר ניגוב. טובלים כל נקניקיה בבלילה עד לעטיפה מלאה.
- 4 מטגנים בשמן עמוק (ראו מידע נוסף) שחומם מראש עד להזהבה מכל הכיוונים, מקפידים שהשיפוד יישאר מחוץ למחבת.
- 5 סופגים את השמן ומגישים לצד קטשופ/מיונז/חרדל. ניתן להגיש לצד המנה גם "סלט תאילנדי" של גזר מגורד, עגבניות שרי, קשיו, ג`ינג`ר, רוטב סויה, מלח ולימון.
- 6 בתיאבון
כמות השמן במתכון (1/4 כוס) הינה כמות מוערכת הנספגת בקורן דוג לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בשמן לטיגון עמוק (כחצי כוס). ניתן להכין בבית או במחבת על המנגל (בתנאי שטח). לצד סלט ורטבים, הרי לכם פינוק קל להכנה שגם ילדים לא יסרבו לו. מתכון נפלא וקל להכנה, היכול להתאים לארוחת צהריים או ערב קלילה, וכן לפיקניקים ואירוח מחוץ לבית (יכול להתאים לל"ג בעומר בהכנה מראש).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.5% |
30.5% |
18.2% |
49.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב