דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות גונדי מטוגנות
דרך מקורית להגיש גונדי לא במרק
  • 1 מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות בקערה (ניתן להשתמש בגרגירי חומוס מבושלים טחונים, בחומוס קלוי טחון או בקמח חומוס).
  • 2 מחממים את השמן לטיגון במחבת.
  • 3 יוצרים כדורים בגודל הרצוי, משטחים מעט (מדי פעם ניתן להרטיב את הידיים) ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מניחים את הקציצות בצלחת על נייר סופג.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים מאוד לימים חמים במקום לבשל קציצות גונדי בתוך מרק - יוצא טעים לא פחות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 36% 36.5% 22.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב