דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה בשילוב שוקולד תפוז
עוגת גבינה עם שוקולד ותפוז, צילום: לינדט
  • 1 מחממים את התנור ל- 120 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2 טוחנים את הביסקוויטים במיקסר ומוסיפים את החמאה. מערבלים עד לקבלת מרקם אחיד, מכניסים לתבנית עגולה 26 ומהדקים היטב לבסיס.
  • 3 מערבבים את גבינת השמנת יחד עם השמנת החמוצה והסוכר עד לקבלת מרקם חלק.
  • 4 מביאים את מיץ התפוזים עד לרתיחה קלה ומוסיפים אליו את השוקולד הקצוץ.
  • 5 מורידים מהאש ומערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבל מרקם אחיד.
  • 6 מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
  • 7 מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה אל התערובת תוך כדי ערבוב.
  • 8 מוזגים את התערובת אל תוך התבנית, מעל בסיס הביסקוויטים.
  • 9 מכניסים לתנור תבנית מלבנית גדולה, בתוך התבנית המלבנית מניחים את התבנית העגולה ויוצקים לתבנית המלבנית מים רותחים בגובה של 2 ס"מ. טכניקה זו יוצרת מרקם קרמי במיוחד.
  • 10 אופים כ- 45 דקות. העוגה מוכנה כאשר הקצוות בצד אפויים והמרכז נשאר רך.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 33.8% 15.1% 49.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב