דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבייגלה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בייגלה מתוק
בייגלה מתוק שכיף לנשנש
  • 1 לשים את מצרכי הבצק (את המלח וגרידת הלימון מוסיפים לקראת הסוף) לבצק רך אך לא דביק (להשתמש בעד 1.5 כוסות מים לפי הצורך). מכסים ומתפיחים למשך כשעה.
  • 2 על משטח מעט משומן מחלקים את הבצק ל- 12 כדורים. מכסים ומשהים למשך כ- 20 דקות.
  • 3 מגלגלים כל כדור בצק לנקניק ארוך בקוטר של כס"מ ומקפלים לחצי. כורכים לצורת בורג, סוגרים ומהדקים מעט.
  • 4 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשהים כ- 20 דקות.
  • 5 בינתיים מכינים את הסירופ: מרתיחים את המים והסוכר למשך כ- 8 דקות על אש קטנה (את תמצית הוניל מוסיפים לקראת הסוף).
  • 6 מורחים על הבייגלה ביצה טרופה (מעורבבת עם המים והשמן), מפזרים שומשום ואופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה.
  • 7 מברישים את הבייגלה החם בסירופ שהכנו.
  • 8 מגישים ונהנים - בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 11.9% 11.4% 76.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב