דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כנפיים ברוטב צ`ילי בתנור
כנפיים בצ`ילי בציפוי פירורי פנקו פריכים
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה, מניחים בה את כנפי העוף ומערבבים עד שהכנפיים מכוסות היטב. שומרים במקרר בקופסה סגורה ל- 6 שעות.
  • 2 מוציאים את הכנפיים מהמשרה ומנערים מעט להסרת עודפי המרינדה.
  • 3 מכינים 3 קערות: האחת עם הקמח, השנייה עם הביצים הטרופות והשלישית עם פירורי הפנקו. טובלים כל אחת מהכנפיים היטב, מכל הכיוונים, בכל אחת מהקערות, לפי הסדר: קמח, ביצה, פנקו.
  • 4 מניחים את הכנפיים בתבנית ומרססים מעל בשמן. אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ- 25 דקות עד להזהבה של הכנפיים ומגישים חם. מתקבלות כנפיים בצ`ילי טעימות ביותר!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן גם לטגן בשמן עמוק עד להזהבה. אם משתמשים ברוטב צ`ילי מתוק - מומלץ להפחית מכמות הדבש.

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הכנפיים במרינדה במקרר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 31.6% 45.8% 22.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב