דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה (כ- 24 אצבעות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אצבעות פולנטה ופרמזן
אצבעות פולנטה מלוחות
  • 1 בסיר לשים חלב, קמח תירס לפולנטה ומלח, להביא לרתיחה, להעביר לאש נמוכה ולבשל עד להסמכה.
  • 2 להוסיף חמאה וגבינת פרמזן. להעביר לתבנית מרובעת מלבנית 30x20, לשטח ולהכניס לקירור במקרר כשעה.
  • 3 לאחר קירור לחתוך לכ- 24 אצבעות באורך כ- 15 ס"מ.
  • 4 לערבב ביחד שמן זית, בזיליקום, פלפל שחור וגבינת פרמזן.
  • 5 לטבול כל אצבע בתערובת השמן ואחר כך בפירורי הלחם המוזהבים.
  • 6 להניח על נייר אפייה ולאפות בחום של 180-200 מעלות למשך כ- 15 דקות.
  • 7 הרי לכם אצבעות פולנטה מהסרטים!
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 33.9% 15.7% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב