דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פרג בחושה
עוגת פרג בחושה בשילוב ציפוי שוקולד טעים
  • 1 לשבור את הביצים בקערה ולטרוף קלות.
  • 2 להוסיף את הסוכר, החמאה הרכה, סוכר הוניל, גרד הלימון והחלב.
  • 3 לערבב את הפרג, הקמח התופח ואבקת האפייה, ולהוסיף לתערובת הנוזלית.
  • 4 להעביר לתבנית מוארכת חד פעמית (אינגליש קייק) לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 40 דקות.
  • 5 הכנת ציפוי השוקולד: להמיס במיקרוגל בפולסים את כל המצרכים.
  • 6 לאחר שהעוגה קרה למרוח עליה את ציפוי השוקולד ולקרר.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק חד פעמית.

המתכון הוא לתבנית אינגליש קייק חד פעמית. אם רוצים לתבנית גדולה בקוטר 26 ס"מ - מכפילים את הכמויות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 36.4% 10.2% 52.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב