מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת הגבינה המושלמת
- הכנה מוקדמת:
- 1 את הדובדבנים לבשל כ- 5 דקות עם 1/2 כוס סוכר.
- 2 לסנן מנוזלים ולהשהות בצד לקירור.
- מכינים תחילה את התחתית:
- 1 בקערה לשים שוקולד וחמאה להמסה במיקרו עד לקבלת תערובת אחידה.
- 2 להפריד את הביצים. את החלבונים להקציף עם כף סוכר לקצף יציב. את החלמונים והברנדי להוסיף לשוקולד המומס.
- 3 לאחד את שתי התערובת ולשטח על תבנית 24 קפיצית עגולה.
- 4 להכניס לאפייה של כרבע שעה בחום של 180 מעלות, להוציא ולקרר.
- 5 לסדר 3/4 מהדובדבנים הטריים על התחתית.
- הכנת תערובת הגבינה:
- 1 להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף יציב.
- 2 בקערה לערבב במטרפה ידנית את כל הגבינות והשמנת, להוסיף את החלמונים, תמצית הוניל והקורנפלור, לערבב ולהוסיף את 1/2 כוס הסוכר השנייה.
- 3 לערבב היטב לתערובת אחידה.
- 4 לאחד את שתי התערובות.
- 5 לשפוך על תחתית השוקולד ולהכניס לאפייה של 180 מעלות כ- 20 דקות.
- 6 להוריד את הטמפרטורה ל- 160 מעלות ולאפות עוד כ- 40-50 דקות.
- 7 להשאיר את העוגה לאחר האפייה בתנור להתקררות. לאחר שהעוגה קרה להכניס לקירור במקרר.
- 8 להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ולקשט מלמעלה. במרכז לשים את הדובדבנים שנשארו ורוטב או קונפיטורה של דובדבנים.
- 9 להכניס לקירור של לפחות 24 שעות.
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית 24 קפיצית עגולה.
הערך התזונתי לא כולל את גבינת הפילדלפיה. בנוסף, לא כל הסוכר נספג בדובדבנים ולכן יש לקחת את ערך הסוכרים בעירבון מוגבל. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.3% |
28.3% |
14% |
56.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב