דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה עם דובדבנים, קצפת ותחתית שוקולד
עוגת גבינה עם דובדבנים, קצפת ותחתית שוקולד
עוגת גבינה עם דובדבנים, קצפת ותחתית שוקולד
עוגת הגבינה המושלמת

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנה מוקדמת:
  • 1 את הדובדבנים לבשל כ- 5 דקות עם 1/2 כוס סוכר.
  • 2 לסנן מנוזלים ולהשהות בצד לקירור.
  • מכינים תחילה את התחתית:
  • 1 בקערה לשים שוקולד וחמאה להמסה במיקרו עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 להפריד את הביצים. את החלבונים להקציף עם כף סוכר לקצף יציב. את החלמונים והברנדי להוסיף לשוקולד המומס.
  • 3 לאחד את שתי התערובת ולשטח על תבנית 24 קפיצית עגולה.
  • 4 להכניס לאפייה של כרבע שעה בחום של 180 מעלות, להוציא ולקרר.
  • 5 לסדר 3/4 מהדובדבנים הטריים על התחתית.
  • הכנת תערובת הגבינה:
  • 1 להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף יציב.
  • 2 בקערה לערבב במטרפה ידנית את כל הגבינות והשמנת, להוסיף את החלמונים, תמצית הוניל והקורנפלור, לערבב ולהוסיף את 1/2 כוס הסוכר השנייה.
  • 3 לערבב היטב לתערובת אחידה.
  • 4 לאחד את שתי התערובות.
  • 5 לשפוך על תחתית השוקולד ולהכניס לאפייה של 180 מעלות כ- 20 דקות.
  • 6 להוריד את הטמפרטורה ל- 160 מעלות ולאפות עוד כ- 40-50 דקות.
  • 7 להשאיר את העוגה לאחר האפייה בתנור להתקררות. לאחר שהעוגה קרה להכניס לקירור במקרר.
  • 8 להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ולקשט מלמעלה. במרכז לשים את הדובדבנים שנשארו ורוטב או קונפיטורה של דובדבנים.
  • 9 להכניס לקירור של לפחות 24 שעות.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24 קפיצית עגולה.

הערך התזונתי לא כולל את גבינת הפילדלפיה. בנוסף, לא כל הסוכר נספג בדובדבנים ולכן יש לקחת את ערך הסוכרים בעירבון מוגבל. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

- פרסומת -

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)280 קלוריות204 קלוריות
חלבונים7.3 גרם5.3 גרם
פחמימות29 גרם22 גרם
מתוכן סוכרים21.8 גרם15.9 גרם
שומנים14.8 גרם10.8 גרם
מתוכם שומן רווי8.2 גרם6 גרם
מתוכם שומן טראנס9.7 מ"ג7.1 מ"ג
כולסטרול129.2 מ"ג94.4 מ"ג
נתרן111.5 מ"ג81.4 מ"ג
סיבים תזונתיים674.4 מ"ג492.5 מ"ג
מים32.4 גרם23.7 גרם
ויטמין A41.3 מק"ג30.1 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)670.7 מק"ג489.8 מק"ג
ויטמין B114.5 מק"ג10.6 מק"ג
ויטמין B2125.7 מק"ג91.8 מק"ג
ויטמין B344.5 מק"ג32.5 מק"ג
ויטמין B5422.1 מק"ג308.3 מק"ג
ויטמין B651.1 מק"ג37.3 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B912.6 מק"ג9.2 מק"ג
ויטמין B120.2 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין C1.1 מ"ג0.8 מ"ג
ויטמין D0.7 מק"ג0.5 מק"ג
ויטמין E278.7 מק"ג203.5 מק"ג
ויטמין K0.4 מק"ג0.3 מק"ג
סידן74 מ"ג54.1 מ"ג
ברזל505 מק"ג368.8 מק"ג
מגנזיום4.8 מ"ג3.5 מ"ג
זרחן53.8 מ"ג39.3 מ"ג
אבץ340.2 מק"ג248.5 מק"ג
אשלגן70.7 מ"ג51.7 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות496.4 מ"ג362.5 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 316.3 מ"ג11.9 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6401.8 מ"ג293.4 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות940.8 מ"ג687 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9877.8 מ"ג641 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 28.3% 14% 56.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪