דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (40-50 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עינוגי גבינה וסלסת תותים
עינוגים מעין פטיפורים ברוטב תות שדה
  • הכנת בצק פריך נימוח:
  • 1 לערבל את כל החומרים (מלבד החלמונים) יחד במיקסר לתערובת פירורית, להוסיף את החלמונים ולערבל רק עד שנהיה בצק.
  • 2 להעביר למקרר לחצי שעה.
  • 3 לקרוץ עיגולים בגובה 1 ס"מ עם רינג בקוטר 4 ס"מ.
  • 4 להעביר למגש עם משטח סילפט (משטח אפייה מסיליקון) יחד עם הרינגים (או בתוך תבנית סיליקון שקעים) ולאפות במשך 12 דקות בחום של 160 מעלות.
  • הכנת קרם מסקרפונה:
  • 1 להקציף הכל יחד במיקסר ולהעביר לשק זילוף עם צנטר בקוטר 1.5 ס"מ.
  • 2 לזלף על הבצק פריך המוכן ולשמור בקופסא במקרר (או שניתן להגיש מיד עם סלסת התותים).
  • הכנת סלסת תותים:
  • 1 להביא לרתיחה בסיר את התותים, הסוכר והמים.
  • 2 לבשל על אש קטנה במשך 15-20 דקות, להוריד מהאש ולשמור בצנצנת במקרר.
  • 3 לצפות את עוגות הגבינה לפני ההגשה. ניתן לשמור במקרר יום אחד לכל היותר, עדיף להרכיב באותו היום ולהגיש באותו היום. אופציה נוספת היא להכין כל מתכון בנפרד ולהרכיב ברגע ההגשה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: משקל ביתי, רינגים בקוטר 4 ס"מ או תבנית סיליקון עם שקעים.

הערך התזונתי לא כולל את מקל הוניל. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 38.6% 6% 53.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב