דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עינוגים מעין פטיפורים ברוטב תות שדה

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (40-50 יחידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת בצק פריך נימוח:
  • 1 לערבל את כל החומרים (מלבד החלמונים) יחד במיקסר לתערובת פירורית, להוסיף את החלמונים ולערבל רק עד שנהיה בצק.
  • 2 להעביר למקרר לחצי שעה.
  • 3 לקרוץ עיגולים בגובה 1 ס"מ עם רינג בקוטר 4 ס"מ.
  • 4 להעביר למגש עם משטח סילפט (משטח אפייה מסיליקון) יחד עם הרינגים (או בתוך תבנית סיליקון שקעים) ולאפות במשך 12 דקות בחום של 160 מעלות.
  • הכנת קרם מסקרפונה:
  • 1 להקציף הכל יחד במיקסר ולהעביר לשק זילוף עם צנטר בקוטר 1.5 ס"מ.
  • 2 לזלף על הבצק פריך המוכן ולשמור בקופסא במקרר (או שניתן להגיש מיד עם סלסת התותים).
  • הכנת סלסת תותים:
  • 1 להביא לרתיחה בסיר את התותים, הסוכר והמים.
  • 2 לבשל על אש קטנה במשך 15-20 דקות, להוריד מהאש ולשמור בצנצנת במקרר.
  • 3 לצפות את עוגות הגבינה לפני ההגשה. ניתן לשמור במקרר יום אחד לכל היותר, עדיף להרכיב באותו היום ולהגיש באותו היום. אופציה נוספת היא להכין כל מתכון בנפרד ולהרכיב ברגע ההגשה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: משקל ביתי, רינגים בקוטר 4 ס"מ או תבנית סיליקון עם שקעים.

הערך התזונתי לא כולל את מקל הוניל. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

- פרסומת -

המתכון באדיבות עדן אלקובי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)85309
חלבונים (גרם)0.88 3.2
פחמימות (גרם)829
מתוכן סוכרים (גרם)4.8 17.46
שומנים (גרם)5.67 20.63
מתוכם שומן רווי (גרם)3.02 10.99
כולסטרול (מ"ג)26.09 94.91
נתרן (מ"ג)47.81173.94
סיבים תזונתיים (גרם)0.22 0.8
מים (גרם)8.1129.51
ויטמין A (מק"ג)4.3315.74
ויטמין B (מ"ג)0.120.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.13
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.4312.49
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.08
ויטמין C (מ"ג)3.9814.48
ויטמין D (מק"ג)0.060.22
ויטמין E (מ"ג)0.060.22
ויטמין K (מק"ג)0.190.68
סידן (מ"ג)5.2919.24
ברזל (מ"ג)0.080.3
מגנזיום (מ"ג)2.027.34
זרחן (מ"ג)8.430.57
אבץ (מ"ג)0.080.27
אשלגן (מ"ג)15.2955.61
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.91
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.83
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.51.8
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.481.76

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 38.6% 6% 53.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.