דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פטיפור מקצועי ומיוחד

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (20-30 פטיפורים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת טארטלט השקדים:
  • 1 לערבל במיקסר את החמאה יחד עם כל היבשים לתערובת פירורית.
  • 2 להוסיף פנימה את הביצה והחלמון, ולערבב רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  • 3 להעביר למקרר חצי שעה, להוציא ולרדד לעובי 2 מ"מ, לקרוץ ולסדר ברינגים בקוטר 4 ס"מ, לעשות אפייה עיוורת עם קטניות על 150 מעלות למשך 20 דקות.
  • הכנת קרמו קוקוס:
  • 1 מתחילים בהכנת האנגלייז (סה"כ 100 גרם): לחמם שמנת וחלב בסיר, בקערה נפרדת לערבב חלמון וסוכר ולעשות השוואת טמפרטורות ביניהם. להביא ל- 83 מעלות צלזיוס עם מדחום (או פשוט לבדוק עם כף, לטבול את הכף באנגלייז ולהעביר אצבע כשהכף מונחת על הצד. אם התערובת לא מתחברת ונשאר שביל - סימן שהאנגלייז מוכן).
  • 2 לחמם בקערה את מחית הקוקוס יחד עם הסוכר האינוורטי, ולהוסיף את האנגלייז החם ומסת הג`לטין עפ"י המתכון וטחון היטב בבלנדר מוט.
  • 3 לשפוך את התערובת על השוקולד הלבן, להמתין דקה ולטחון שוב למסה חלקה. למלא בסיליקונים בומב בקוטר 4 ס"מ ולהקפיא ל- 3 שעות.
  • הכנת קראנץ` פרלינה:
  • 1 להמיס שוקולד חלב ולערבב עם הפרלינה, להוסיף את שאר המצרכים, לרדד בין 2 דפי גיטרה ל- 1 מ"מ ולקרר.
  • 2 לקרוץ עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
  • הכנת מוס טנריבה לייט:
  • 1 להרתיח את החלב ולהמיס בו את מסת הג`לטין, לשפוך לתוך השוקולד המומס ולטחון בבלנדר מוט.
  • 2 להניח לתערובת להתקרר ל- 35 מעלות צלזיוס ולקפל לתוכה את השמנת המוקצפת.
  • הכנת רוטב מנגו מירור:
  • 1 לערבב יחד.
  • הכנת ריסוס השוקולד הלבן:
  • 1 להמיס את השוקולד בנפרד ואת חמאת הקקאו בנפרד.
  • 2 לחבר ביניהם ולהוסיף את צבע המאכל.
  • 3 לרסס ב- 45 מעלות צלזיוס.
  • הרכבה:
  • 1 לזלף לתוך הטארטלט מעט רוטב מנגו ולאחר מכן לזלף את המוס טנריבה עד כ- 2 מ"מ משפת הטארטלט.
  • 2 להניח את הדיסק פרלינה קראנצ`י מעל ולהעביר למקפיא לחצי שעה.
  • 3 לרסס את הקרמו קוקוס בשוקולד לבן ולהניח על הטארטלט.
  • גימור:
  • 1 לזלף מעט רוטב מנגו על הפטיפור, שברי שוקולד לבן מטומפרר, ועלה זהב.
  • 2 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הסוכר האינוורטי, מסת הג`לטין, פייטה, מחית פרלינה, שוקולד חלב טנריבה 33%, צבע מאכל לבן, מירור ומחית מנגו. כל פטיפור שוקל כ- 20 גרם.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עדן אלקובי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)270478
חלבונים (גרם)3.28 5.8
פחמימות (גרם)2036
מתוכן סוכרים (גרם)4.72 8.35
שומנים (גרם)15.61 27.6
מתוכם שומן רווי (גרם)8.57 15.15
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)53.95 95.38
נתרן (מ"ג)19.0433.66
סיבים תזונתיים (גרם)0.41 0.73
מים (גרם)2.534.48
ויטמין A (מק"ג)9.216.26
ויטמין B (מ"ג)0.591.04
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.390.7
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.6713.57
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.09
ויטמין C (מ"ג)0.671.19
ויטמין D (מק"ג)0.130.22
ויטמין E (מ"ג)0.060.11
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)16.3928.98
ברזל (מ"ג)0.410.72
מגנזיום (מ"ג)0.350.62
זרחן (מ"ג)20.8536.86
אבץ (מ"ג)0.060.11
אשלגן (מ"ג)4.878.61
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.260.45
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.230.41

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 39.3% 8.3% 51.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.67 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה