דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 702 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף וירקות אפויים
כרעיים עם מבחר ירקות בתנור
  • 1 שוטפים את כרעי העוף (ראו מידע נוסף), מפזרים מעט קמח (כ- 2 כפות) ושוטפים שוב היטב. זו שיטה להוציא ריח מוזר מהעוף. מנגבים את כרעי העוף בנייר סופג.
  • 2 במחבת רחבה מטגנים בשמן את כרעי העוף מכל הצדדים עד להזהבה.
  • 3 מעבירים את כרעי העוף אל תבנית שמתאימה לאפייה בתנור.
  • 4 באותה המחבת ממשיכים לטגן את תפוחי האדמה והבטטות עד להזהבה.
  • 5 מעבירים לתבנית עם כרעי העוף ומוסיפים את השעועית, הפלפלים האדומים והפלפל הירוק החריף.
  • 6 מתבלים במלח, פלפל שחור, רוזמרין, תימין, אורגנו ופטרוזיליה, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
  • 7 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 13.1% 40.5% 41.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב