דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 817 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף וירקות אפויים
כרעיים עם מבחר ירקות בתנור
  • 1 שוטפים את כרעי העוף, מפזרים מעט קמח (כ- 2 כפות) ושוטפים שוב היטב. זו שיטה להוציא ריח מוזר מהעוף.
  • 2 מנגבים את כרעי העוף בנייר סופג.
  • 3 במחבת רחבה מטגנים בשמן את כרע העוף מכל צדדיו עד להזהבה.
  • 4 מעבירים לתבנית שמתאימה לתנור.
  • 5 באותה מחבת ממשיכים לטגן את תפוחי האדמה והבטטות עד להזהבה.
  • 6 מעבירים לתבנית עם העוף ומוסיפים את השעועית, הפלפלים האדומים והפלפל הירוק החריף.
  • 7 מתבלים במלח, פלפל שחור, רוזמרין, תימין, אורגנו ופטרוזיליה.
  • 8 אופים בתנור במשך כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 14.8% 47.4% 33.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב