מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה מפנקת עם שקדים מקורמלים
- הכנת העוגה:
- 1 לערבב את הגבינה, הקמח, סוכר הוניל, קליפת הלימון המגוררת והחלמונים לתערובת אחידה.
- 2 בקערת המיקסר להקציף היטב את החלבונים עד לקבלת קצף יציב ולהוסיף בהדרגה את הסוכר.
- 3 לאחד בין שתי התערובות בתנועות קיפול עדינות ולהעביר לתבנית.
- 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך כשעה, עד שהעוגה יציבה למגע.
- 5 לכבות את התנור ולהשאיר שעה נוספת בתוך התנור להתקררות.
- הכנת הציפוי:
- 1 במחבת להמיס את הסוכר החום עד שמתחיל לבעבע.
- 2 להוסיף את פרוסות השקדים ולהמשיך לבשל על להבה גדולה עד שהתערובת מבעבעת שוב.
- 3 בזהירות רבה להעביר את התערובת על נייר אפייה, לתת לה קצת להתקרר ולשבור את השקדים שהתגבשו לחתיכות קטנות.
- 4 לחמם את השמנת במיקרוגל עד לסף רתיחה. להוסיף את השוקולד, להניח לדקה ולערבב היטב לקבלת תערובת חלקה. במידת הצורך לחמם עוד כמה שניות במיקרוגל.
- 5 למרוח את הגנאש על העוגה, לפזר את השקדים ולהכניס למקרר למספר שעות להתייצבות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.5% |
18.9% |
17.7% |
61.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב