דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה חמה
עוגת גבינה כמו בבתי המלון
  • 1 חממו את תנור האפייה לחום נמוך של כ- 150-160 מעלות.
  • 2 ערבבו יחד את הגבינה, היוגורט, הסוכר, תמצית הוניל וגרידת הלימון.
  • 3 הכינו עוד שתי קערות קטנות: באחת ערבבו את אינסטנט הפודינג והקורנפלור, ובקערה השנייה ערבבו מעט את הביצים בעזרת מזלג.
  • 4 הוסיפו אל קערת הקורנפלור ואינסטנט הפודינג כשליש מתערובת הגבינה. ערבבו היטב שלא יהיו גושים, והוסיפו את המסה חזרה אל תערובת הגבינה.
  • 5 הוסיפו כעת מחצית מכמות הביצים הטרופות אל הגבינה, ערבבו, הוסיפו את החצי השני וערבבו שוב עד שהתערובת אחידה.
  • 6 שמנו את תבנית האפייה היטב, פירסו נייר אפייה והכניסו את מסת הגבינה לתבנית. הכניסו את העוגה לאפייה של כשעה וחצי עד שהעוגה יציבה בצדדים ומעט רוטטת באמצע. לאחר ההוצאה מהתנור תנו לעוגה להתקרר מעט בטמפרטורת החדר והגישו.
  • 7 במידה ואתם לא מגישים את העוגה מיד - הכניסו אותה לצינון במקרר. לפני ההגשה אפשר לחמם את העוגה כאשר היא שלמה בתנור האפייה בחום של כ- 150 מעלות למשך כ- 10 דקות, או לחתוך לקוביות יפות, להניח בצלחת ולחמם מעט במיקרוגל (כ- 20-30 שניות). לאחר החימום, להשלמת החגיגה, ניתן להוסיף מעט סירופ מייפל ו/או שוקולד מומס. מתקבלת עוגת גבינה חמה טעימה ביותר.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מתאים לתבנית 20x25.

הערך התזונתי לא כולל את סירופ המייפל/השוקולד המומס. את העוגה אפשר להכין באופן ידני ואין בהכרח צורך במיקסר. מי שרוצה בכל זאת להשתמש במיקסר - רצוי לעשות זאת עם וו הגיטרה ולא לערבב יותר מדי).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 14.3% 22.5% 61.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב