מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
חלה שמורכבת מבצל מטוגן
- 1 מקלפים את הבצל, פורסים לפרוסות ומפרידים את הטבעות.
- 2 בקערה מערבבים את השמנת המתוקה, הביצים, הסוכר, המלח והפפריקה המתוקה. מוסיפים את הבצל ומערבבים (אפשר בידיים).
- 3 מוסיפים לבלילה את הקמח ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
- 4 מחממים שמן בסיר עם מסננת (לחמם 1.25 ליטר שמן - ראו מידע נוסף).
- 5 מוסיפים את הבלילה לשמן החם ומטגנים בשמן עמוק במשך 30-40 דקות עד להשחמה.
- 6 הצעת הגשה: ברגע שמוכן, מרימים את המסננת, נותנים לשמן לטפטף, והופכים את חלת הבצל על צלחת הגשה עם נייר סופג.
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר טיגון עם מסננת.
כמות השמן במתכון (בין 3/4 ל- 1/2 כוס) הינה כמות מוערכת הנספגת בחלת הבצל לאחר הטיגון. יש להשתמש בכ- 1.25 ליטר שמן לטיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
37.7% |
9.8% |
49.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב