דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חלת בצל
חלת בצל
חלה שמורכבת מבצל מטוגן

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מקלפים את הבצל, פורסים לפרוסות ומפרידים את הטבעות.
  • 2 בקערה מערבבים את השמנת המתוקה, הביצים, הסוכר, המלח והפפריקה המתוקה. מוסיפים את הבצל ומערבבים (אפשר בידיים).
  • 3 מוסיפים לבלילה את הקמח ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
  • 4 מחממים שמן בסיר עם מסננת (לחמם 1.25 ליטר שמן - ראו מידע נוסף).
  • 5 מוסיפים את הבלילה לשמן החם ומטגנים בשמן עמוק במשך 30-40 דקות עד להשחמה.
  • 6 הצעת הגשה: ברגע שמוכן, מרימים את המסננת, נותנים לשמן לטפטף, והופכים את חלת הבצל על צלחת הגשה עם נייר סופג.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר טיגון עם מסננת.

כמות השמן במתכון (בין 3/4 ל- 1/2 כוס) הינה כמות מוערכת הנספגת בחלת הבצל לאחר הטיגון. יש להשתמש בכ- 1.25 ליטר שמן לטיגון.

- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)413 קלוריות228 קלוריות
חלבונים7.1 גרם3.9 גרם
פחמימות36 גרם20 גרם
מתוכן סוכרים5.8 גרם3.2 גרם
שומנים27.4 גרם15.1 גרם
מתוכם שומן רווי5.2 גרם2.9 גרם
מתוכם שומן טראנס6.3 מ"ג3.5 מ"ג
כולסטרול81.6 מ"ג45.1 מ"ג
נתרן286.6 מ"ג158.2 מ"ג
סיבים תזונתיים2.5 גרם1.4 גרם
מים92.2 גרם50.9 גרם
ויטמין A29.3 מק"ג16.2 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)818.6 מק"ג451.9 מק"ג
ויטמין B148.4 מק"ג26.7 מק"ג
ויטמין B2101.7 מק"ג56.1 מק"ג
ויטמין B3134.6 מק"ג74.3 מק"ג
ויטמין B5368.4 מק"ג203.4 מק"ג
ויטמין B6140.4 מק"ג77.5 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B924.9 מק"ג13.7 מק"ג
ויטמין B120.1 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין C6.7 מ"ג3.7 מ"ג
ויטמין D0.3 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין E223.8 מק"ג123.6 מק"ג
ויטמין K0.5 מק"ג0.3 מק"ג
סידן31.8 מ"ג17.6 מ"ג
ברזל519 מק"ג286.5 מק"ג
מגנזיום11.3 מ"ג6.2 מ"ג
זרחן59.2 מ"ג32.7 מ"ג
אבץ371.1 מק"ג204.9 מק"ג
אשלגן158.4 מ"ג87.5 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות340.8 מ"ג188.1 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 312.5 מ"ג6.9 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6277.2 מ"ג153.1 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות619.1 מ"ג341.8 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9578 מ"ג319.1 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 37.7% 9.8% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי

רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי

אורז עם גזר וצימוקים

אורז עם גזר וצימוקים

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪