דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 166 גרם למנה\יחידה (ל- 5 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה ברבוניה בחלב קוקוס וקמח כורכום
ברבוניות נהדרות לפתיחת התיאבון, צילום: מאיר בולקה
  • 1 בקערה שמים את הביצים, חלב הקוקוס, הג`ינג`ר, השום, גרדת הלימון, הסוכר, המלח, הפלפל הלבן והקורנפלור.
  • 2 טורפים את הכל היטב ומכניסים לקערה את הברבוניות.
  • 3 מניילנים ומכניסים למקרר לשעה לפחות (מומלץ לילה שלם במקרר).
  • 4 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והכורכום עד לגוון אחיד.
  • 5 מצפים בעדינות את הברבוניות ומטגנים בשמן עמוק (חשוב שהשמן יהיה רותח). מטגנים כמה דקות עד לגוון זהוב יפה.
  • 6 מוציאים לנייר סופג ומגישים עם פרוסות לימון ובירה קרה.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בברבוניות לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון עמוק לפי הצורך. הערך התזונתי לא כולל את הברבוניות. זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הברבוניות במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 33.3% 13% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב