דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

19 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (18-20 כיסונים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כיסוני בשר מבצק עלים
כיסונים מבצק עלים במילוי בשר
  • 1 לטגן בשמן את הבצל, להוסיף את בשר הבקר הטחון ולהמשיך לטגן כ- 10 דקות או עד שהבשר מוכן. להוסיף את הפטרוזיליה, לתבל לפי הטעם ולקרר.
  • 2 לקרוץ עיגולים מהבצק בעזרת כוס. על כל עיגול להניח כף מתערובת הבשר, לסגור לסהרון ולהדק בעזרת מזלג מסביב.
  • 3 למרוח את הביצה הטרופה על הכיסונים, ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהבצק מזהיב. מתקבלים כיסוני בשר פשוט נהדרים!
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 28.8% 29.1% 40.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב