דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 258 גרם למנה\יחידה (כ- 12 קובות גדולות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קובה בורגול מבושלת
קובה בורגול מבושלת מהמטבח העיראקי
  • 1 לשטוף את הבורגול ולהשרות לפחות שעה, לסחוט היטב ולהוסיף את הקמח (לפי הצורך, אפשר להוסיף עוד קצת) והמלח.
  • 2 ללוש במשך כמה דקות עד שכל המרכיבים מתאחדים לגוש בצק חלק, ולשים בצד למנוחה.
  • 3 בינתיים לטגן בשמן את הבצל ולהוסיף את בשר הבקר הטחון. להמשיך לטגן עד שהנוזלים מתאדים. להוסיף את הפטרוזיליה והתבלינים, ולקרר.
  • 4 לחלק את עיסת הבורגול לכדורים. על מגש מקומח להניח כל כדור ולשטח לעיגול. להניח כף מתערובת הבשר, להניח עוד עיגול של בצק מעל ולהדק מסביב.
  • 5 להרתיח סיר עם המים, הכורכום, המלח לפי הטעם והשמן. להכניס למים הרותחים קובה או שתיים (מדי פעם להוסיף עוד), ולבשל על להבה נמוכה כ- 30 דקות או עד שהקובה מוכנה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 12.3% 22.6% 54.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב