דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 423 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סלט עוף ומלפפונים
סלט אסייאתי קר ומרענן, צילום: דניאל לילה
  • 1 מביאים לרתיחה 2 כוסות מים עם גלנגל, ג`ינג`ר ובצל ירוק.
  • 2 מניחים במים את נתחי העוף, מבשלים 2 דקות בלבד ומכבים את האש.
  • 3 מכסים ומניחים ל- 15 דקות צינון.
  • 4 קורעים את העוף לרצועות דקות בידיים ושומרים במקרר.
  • 5 בינתיים מערבבים את חומרי הרוטב.
  • 6 חוצים כל מלפפון לאורכו ובעזרת כפית מוציאים את הזרעים. פורסים את המלפפונים לסהרונים.
  • 7 מערבבים את רצועות העוף עם הרוטב, המלפפונים והנענע, מטפטפים שמן שומשום ומפזרים שומשום קלוי מעל. הרי לכם סלט עוף ומלפפונים תאילנדי מושלם!
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הגלנגל. המתכון באדיבות Healthy Boy.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 14.9% 57.4% 22.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב