דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 149 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בשלו את הפסטה בסיר עם מים חמים - סננו והעבירו לקערה.
  • 2 ערבבו עם הפסטה את הגבינות, הפלפל השחור והביצים וערבבו היטב.
  • 3 במחבת חמה שפכו את השמן וטגנו את התערובת עד להשחמה - על אש נמוכה.
  • 4 כאשר צד אחד שחום טגנו את הצד השני.
  • 5 הגישו חם.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן לאפות את התערובת בתנור וכך לחסוך כמות גדולה של שמן לטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 51.9% 30.2% 17.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.08 (1.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב