דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 622 גרם למנה\יחידה (כ- 2 מנות עיקריות או כ- 4 מנות כתוספת)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט ירקות קייצי ורענן
סלט טעים וקל להכנה
  • 1 לשטוף היטב את הירקות מחרקים, לכלוכים וחול (אני משרה את העלים בקערה עם מים ומלח למשך 2-3 דקות ואז מסננת ושוטפת היטב, ומייבשת אותם מעט על מגבת.
  • 2 התיבול עצמו נמצא אך ורק על הצנוניות: לשים את הצנוניות בקערה נפרדת משאר הירקות. לאחר שחותכים את הצנוניות לתבל אותן בתיבול חזק של מלח, מיץ לימון ושמן (בעיקר הרבה מהלימון והמלח, כמובן שכל אחד יתבל לפי טעמו, אך בשילוב עם שאר הירקות זה מוסיף המון).
  • 3 לתת לצנוניות להישאר בתיבול שנפרד משאר הסלט, ובזמן הזה חותכים את שאר הסלט.
  • 4 כשהסלט מוכן לפזר מעליו את הצנוניות יחד עם כל הרוטב שנוצר.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר כמובן לאכול עם איזה רוטב נוסף שאוהבים, לצד בשר טוב או ארוחה חלבית - הכל הולך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.7% 22.5% 15.2% 49.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב