דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (25-30 שושנים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שושני פיצה
פיצה בצורת שושנים
  • 1 בקערת המיקסר להניח את המלח, מעליו את הקמח, השמרים, הסוכר, המים ושמן הזית, ומערבלים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  • 2 מכסים ומניחים לתפיחה של שעה.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים.
  • 4 מרדדים כל חלק לעלה דק, מורחים רבע מממרח העגבניות המיובשות, זורים רבע מהגבינה ורבע מהזיתים, ומתבלים בכף אורגנו.
  • 5 מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. ברגע שחותכים לפרוסות ומניחים על הצד הן נראות כמו שושנים בדיוק כמו בעוגיות שושנים של שמרים עם שוקולד.
  • 6 משמנים תבנית מרובעת ומניחים את הפרוסות עם מעט רווח בין אחת לשנייה. מתפיחים עוד 30 דקות ומחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 7 מברישים את הבצק בביצה מהולה בשמן זית וזורים שומשום.
  • 8 מכניסים לאפייה בערך 25-30 דקות עד שהבצק מזהיב.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 19.1% 14.6% 65.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב