מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (6 דפי מלאווח כשכל דף מחולק ל- 4)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מלאווח במילוי קבב
- 1 לערבב את הבשר הטחון עם כל התבלינים.
- 2 להכין צורות של קבבים (כ- 24 קבבים שמתאימים למספר המלאווחים - כל מלאווח מחולק ל- 4 חלקים), לטגן בשמן חצי טיגון (2-3 דקות מכל צד) ולקרר.
- 3 לחתוך את עלי המלאווח למשולשים או ריבועים, להניח על כל משולש או ריבוע קבב אחד, לגלגל בתנועות עטיפה ולהדק את הקצוות.
- 4 לאפות בחום של 190 מעלות למשך חצי שעה או עד שמשחים.
- 5 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
24.2% |
23.6% |
50.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב