דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת ספירלה בטעמי קקאו ווניל
עוגה בחושה בצורת ספירלה
  • 1 מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף יציב ורך (לא קשה).
  • 2 מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבב היטב.
  • 3 בקערה נפרדת מנפים ומערבבים את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים בהדרגה את הקמח, השמן ומיץ התפוזים, וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מחלקים את התערובת באופן שווה ל- 2 קנקנים עם פיה. לאחת מהתערובות מוסיפים את אבקת הקקאו ורבע מכמות נס הקפה שהכנו עם המים החמים, ומקפלים את התערובת.
  • 5 משמנים תבנית עגולה מס` 22. מתחילים עם התערובת הבהירה ויוצקים ממנה למרכז התבנית (עיגול רחב). ממשיכים עם התערובת הכהה מעל, וכך הלאה עד לסיום התערובות.
  • 6 לוקחים שיפוד מעץ ומושכים מבחוץ כלפי פנים ליצירת הדוגמא.
  • 7 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 22.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 24.8% 12.9% 61.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב