מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 579 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
גולש עגל ותפוחי אדמה
- 1 מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים, ומיד לאחר מכן את הגזר והפלפלים האדומים ומערבבים. ממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות.
- 2 מוסיפים את יתר התבלינים ואת העגבניות המרוסקות, מערבבים וממשיכים בבישול כ- 8-10 דקות נוספות. מוסיפים כ- 2-3 כוסות מים, מכסים את הסיר וממשיכים בבישול על אש נמוכה-בינונית לפחות כשעה ורבע, כשמדי פעם מערבבים.
- 3 מוסיפים את תפוחי האדמה הקלופים והחתוכים לחצאים, וממשיכים בבישול למשך כ- 45 דקות נוספות תוך כדי ערבוב קל מדי פעם. הערה: ניתן להוסיף מים מדי פעם לפי מידת הצורך.
- 4 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.1% |
14.7% |
38.3% |
41.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב