דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 415 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צ`ילי קון קרנה מהיר וקל להכנה
תבשיל בשר טחון עם שעועית, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 ערב לפני משרים את השעועית במים. לאחר ההשריה מוציאים מהמים, מבשלים במים טריים עד לריכוך ומוציאים.
  • 2 מטגנים במחבת את הבצל בשמן הזית עד לשקיפות, מוסיפים את השום והפלפל החריף ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את הבשר ומבשלים עד להפיכת הגוון לאפור. מוסיפים את העגבניות, הפלפל האדום והשעועית, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • 4 מכסים את התבשיל, מחלישים את האש במעט ומבשלים כ- 10 דקות או עד לריכוך הירקות.
  • 5 מוסיפים את שבבי הצ`ילי, המלח, הפלפל השחור והכמון, מערבבים וטועמים.
  • 6 מתקנים טעמים במידת הצורך ומגישים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני אוהב להגיש עם טורטיה או אורז מלא שסופג את טעמי התבשיל.

הערך התזונתי לא כולל את שבבי הצ`ילי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון והשריה. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית השעועית יום קודם לכן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 10.8% 47.2% 35.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב