מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 486 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת דגים ברוטב עגבניות, צילום: לירון איצקוביץ
- 1 מטגנים במחבת את הבצל בשמן הזית עד לשקיפות, מוסיפים את השום והפלפל החריף ומערבבים.
- 2 מוסיפים את העגבניות, הלימון הכבוש והפלפל האדום, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- 3 מכסים את התבשיל, מחלישים את האש במעט ומבשלים כ- 10 דקות או עד לריכוך הירקות.
- 4 מוסיפים את שבבי הצ`ילי, המלח, הפלפל השחור והסוכר, מערבבים וטועמים. מתקנים טעמים במידת הצורך.
- 5 מוסיפים את הדגים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ- 20 דקות כאשר לאחר 10 דקות הופכים את הדגים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הלימון הכבוש ושבבי הצ`ילי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. את הדג יש לחתוך לסטייקים כמו בתמונה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.2% |
14.1% |
68.9% |
14.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב