1. מטגנים במחבת את הבצל בשמן הזית עד לשקיפות, מוסיפים את השום והפלפל החריף ומערבבים.
2. מוסיפים את העגבניות, הלימון הכבוש והפלפל האדום, מערבבים ומביאים לרתיחה.
3. מכסים את התבשיל, מחלישים את האש במעט ומבשלים כ- 10 דקות או עד לריכוך הירקות.
4. מוסיפים את שבבי הצ`ילי, המלח, הפלפל השחור והסוכר, מערבבים וטועמים. מתקנים טעמים במידת הצורך.
5. מוסיפים את הדגים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ- 20 דקות כאשר לאחר 10 דקות הופכים את הדגים.
6. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הלימון הכבוש ושבבי הצ`ילי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. את הדג יש לחתוך לסטייקים כמו בתמונה.