דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תמרים ושוקולד
שילוב מעניין של תמרים ושוקולד
  • 1 במיקסר ידני מערבבים תחילה את המצרכים הרטובים: מתחילים עם הביצים ומוסיפים בזה אחר זה את תמצית הוניל, השמן ומיץ התפוזים. מוסיפים את ממרח התמרים וממשיכים בערבול עד לאיחוד המצרכים. מוסיפים את השוקולד המגורד ומערבבים. מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה בהדרגה עד לאיחוד המצרכים.
  • 2 משמנים מעט תבנית קפיצית עגולה מס` 26 (אפשר גם מס` 24 לקבלת עוגה גבוהה יותר).
  • 3 מעבירים את הבלילה לתבנית, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 40-45 דקות או עד שקיסם שנעצנו יוצא יבש. מצננים מעט את העוגה.
  • 4 מערבבים את המים עם אבקת נס הקפה ומוזגים את הסירופ על העוגה. מפזרים מעט אבקת סוכר חום על העוגה (לא חובה, שימו לב שהצבע של אבקת הסוכר החום הוא לבן).
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה מס` 26 או 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 33.2% 8.6% 56.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב