דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הריבועים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז עם אגוזי מקדמיה וגנאש שוקולד
בראוניז אגוזים מצוין לאירוח
  • 1 בקערת נירוסטה להניח את השוקולד המריר והחמאה, ולהמיס על בן מארי.
  • 2 בקערה אחרת בעזרת מטרפה לערבב היטב את הביצים והסוכר.
  • 3 להוסיף אל תערובת הביצים את תערובת השוקולד המומס ולערבב היטב.
  • 4 לנפות פנימה את הקמח ולהוסיף את האגוזים. לערבב רק עד לקבלת תערובת אחידה. להעביר אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. לצנן מעט בטמפרטורת החדר ובינתיים להכין את הציפוי.
  • 5 הכנת הציפוי: להביא את השמנת המתוקה לסף רתיחה ולשפוך על השוקולדים. לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. לשפוך על הבראוניז, לפזר אגוזי מקדמיה קצוצים ולהכניס למקרר לשעתיים לפני שפורסים לריבועים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת 20x20.

זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הבראוניז במקרר לפני ההגשה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 47.2% 7% 44.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.91 (0.94 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב