דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בראוניז עם אגוזי מקדמיה וגנאש שוקולד
בראוניז עם אגוזי מקדמיה וגנאש שוקולד
בראוניז אגוזים מצוין לאירוח

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הריבועים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת נירוסטה להניח את השוקולד המריר והחמאה, ולהמיס על בן מארי.
  • 2 בקערה אחרת בעזרת מטרפה לערבב היטב את הביצים והסוכר.
  • 3 להוסיף אל תערובת הביצים את תערובת השוקולד המומס ולערבב היטב.
  • 4 לנפות פנימה את הקמח ולהוסיף את האגוזים. לערבב רק עד לקבלת תערובת אחידה. להעביר אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. לצנן מעט בטמפרטורת החדר ובינתיים להכין את הציפוי.
  • 5 הכנת הציפוי: להביא את השמנת המתוקה לסף רתיחה ולשפוך על השוקולדים. לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. לשפוך על הבראוניז, לפזר אגוזי מקדמיה קצוצים ולהכניס למקרר לשעתיים לפני שפורסים לריבועים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת 20x20.

זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הבראוניז במקרר לפני ההגשה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה משעל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)169476
חלבונים (גרם)1.9 5.35
פחמימות (גרם)1234
מתוכן סוכרים (גרם)5.38 15.18
שומנים (גרם)12.79 36.09
מתוכם שומן רווי (גרם)6.28 17.71
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)39.74 112.12
נתרן (מ"ג)59.66168.35
סיבים תזונתיים (גרם)0.32 0.9
מים (גרם)4.2111.88
ויטמין A (מק"ג)8.724.56
ויטמין B (מ"ג)0.290.82
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.27
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.968.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.14
ויטמין C (מ"ג)0.030.08
ויטמין D (מק"ג)0.110.31
ויטמין E (מ"ג)0.080.23
ויטמין K (מק"ג)0.020.05
סידן (מ"ג)5.916.64
ברזל (מ"ג)0.20.57
מגנזיום (מ"ג)5.3715.16
זרחן (מ"ג)18.6952.74
אבץ (מ"ג)0.120.34
אשלגן (מ"ג)22.1362.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.46
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.39
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.577.25
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.965.53

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 47.2% 7% 44.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.91 (0.94 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.