דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (12 פרוסות מכל עוגה - סה"כ 3 עוגות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שמרים במילוי דובדבנים טריים
פשוט עוגת דובדבנים מושלמת
  • 1 תחילה יש להכין את המילוי כי הוא צריך להיות קר: לבשל בסיר את הדובדבנים, הלימון, הסוכר והקורנפלור. לאחר כ- 2-3 דקות כשמסמיך יש להוריד מהאש, להוסיף תמצית וניל וחמאה, ולקרר.
  • 2 בקערת מערבל להניח את השמרים, החלב והסוכר, לערבב ולחכות כ- 2 דקות, להוסיף את הביצים ושאר החומרים, לערבל לבצק במשך 5-7 דקות.
  • 3 להניח להתפחה כשעה.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 3 חלקים. לפתוח לעלה 20/30 ס"מ בערך, למרוח את המלית, לגלגל לכרוכית, לחתוך ל- 4 חלקים ולהניח כשושנים בתבנית - לא להיבהל, המלית קצת נשפכת אבל זה כל הטעם לאחר האפייה.
  • 5 להתפיח כחצי שעה, ולאחר מכן לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180-170 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 6 לאחר האפייה לערבב 2 כפות אבקת סוכר עם כפית מיץ לימון ולמרוח על העוגה החמה (לא חובה, אבל מוסיף יופי וטעם).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 3 תבניות מאורכות רגילות חד פעמיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 14.9% 7.5% 77%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב