דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת לימונענע מרעננת לימות הקיץ החמים
אין כמו לימון ונענע ביחד בקיץ
  • 1 מפרידים את החלבונים והחלמונים.
  • 2 מקציפים בקערת מיקסר את החלמונים עם חצי כוס הסוכר במשך 3 דקות, עד לקבלת קצף תפוח.
  • 3 מוסיפים בהדרגה את השמן, מוסיפים גרד מלימון אחד, כוס משקה לימונענע, תמצית וניל ונענע גרוסה.
  • 4 בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם שתי כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב. מקפלים את הקצף לתערובת.
  • 5 מקפלים לכל התערובת את הקמח המנופה עם אבקת האפייה והסודה לשתייה (לבצע את הפעולה פעמיים).
  • 6 משמנים תבנית קוגלהוף 26 בכפית שמן, ומעבירים את התערובת בתבנית לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 50 דקות.
  • 7 מוציאים את העוגה מהתנור, מקררים רבע שעה והופכים אותה על צלחת יפה. אפשר לקשט בעלי נענע ואבקת סוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 30.7% 11% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב