דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (כ- 30 ברבוניות (6 יחידות למנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ברבוניות בתנור
דגי ברבוניה בתנור
  • 1 תחילה יש לנקות את הדגים: להוריד את הראשים של הדג, לנקות את פנים הבטן וגם לנקות מקשקשים. לאחר הניקוי לשטוף היטב ולנגב לפני התיבול. חייבים לנקות את הברבוניות לפני הבישול - ניתן לרכוש דגים נקיים וישר לבשל.
  • 2 לערבב את כל מרכיבי הרוטב, למרוח בו את הדגים ולהניח בצד כשעה לספיגת הטעמים.
  • 3 לסדר את הברבוניות על נייר אפייה בתוך תבנית, ולהכניס לאפייה בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שמשחים.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הברבוניות. זמן ההכנה כולל את זמן השריית הברבוניות במשרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 72% 3.7% 19.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 3.12 (3.96 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב