דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטלים מתפוחי אדמה במלית טונה
קציצות תפוחי אדמה במילוי טונה
  • הכנת הפסטלים:
  • 1 לקלוף ולחתוך לפרוסות את תפוחי האדמה. להכניס לסיר ביחד עם הכורכום והמים עד לכיסוי תפוחי האדמה.
  • 2 לבשל עד שתפוחי האדמה יתרככו. לסנן היטב ולקרר.
  • 3 למעוך את תפוחי האדמה כמו לפירה, להוסיף את הכוסברה, לתבל במלח, להוסיף את הביצה ולערבב.
  • הכנת המילוי:
  • 1 לסנן את הטונה מהשמן ולהניח בקערה.
  • 2 לגרר את הבצל ולהוסיף לטונה.
  • 3 להוסיף את הכוסברה והתבלינים ולערבב.
  • הרכבת המנה:
  • 1 ליצור מתערובת תפוחי האדמה כדורים בגודל פינג פונג.
  • 2 לשטח כל כדור על היד, לשים מעט מהמילוי, לסגור ולגלגל כמו קובה/קציצה ולמעוך לקבלת קציצה שטוחה.
  • 3 בצלחת שטוחה להניח את פירורי הלחם.
  • 4 בצלחת עמוקה לטרוף את הביצים.
  • 5 לחמם את השמן במחבת.
  • 6 לקחת כל פסטל ולהניח בצלחת פירורי הלחם, לכסות מכל הצדדים ולהעביר לביצה.
  • 7 לטגן את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים.
  • 8 בתיאבון חיוך

מתכון מיוחד ושונה להגשת דגים לשבת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 21% 23.4% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב