דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 440 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ניוקי ערמונים ופטריות
ניוקי ערמונים דליקטס, צילום: אסף לוי
  • הכנת הבצק:
  • 1 לאפות את תפוחי אדמה האדומים על מלח גס בתנור בחום של 180 מעלות עד לריכוך, במשך כ- 45 דקות.
  • 2 לאחר האפייה יש לקלוף כשתפוח האדמה עדיין חם, ולמעוך עם מועך תפוחי אדמה למחית.
  • 3 להוסיף למחית את החלמונים והביצה, המלח והגבינות, ולערבב קלות.
  • 4 להוסיף את החמאה והקמח ולערבב היטב עם לקקן.
  • הכנת הניוקי:
  • 1 לחלק את הבצק שנוצר ל- 4 נקניקים דקים, ולחלק כל נקניק לקוביות של 2 ס"מ על 2 ס"מ.
  • 2 לחלוט את הניוקי במים רותחים עד שהם צפים.
  • הכנת הרוטב והמנה:
  • 1 להמיס במחבת את החמאה עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את כל שאר מצרכי הרוטב.
  • 3 להביא לרתיחה עד לקבלת רוטב סמיך ולהוסיף את הניוקי.
  • 4 לפזר מעט פרמז`ן מעל ולהגיש.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המלח הגס, מיקס הפטריות, מחית הכמהין וציר הירקות. באדיבות השף הראשי של רשת קפה גרג, נדב מרום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 20.9% 14.1% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב