מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנת צ`או מיין עשירה בטעמים
- 1 מבשלים את אטריות הביצים בישול אל דנטה לפי ההוראות ומסננים.
- 2 בווק שמים את השמן על להבה גבוהה, ומוסיפים את הכרוב, הפטריות, השום, נבטי השעועית, חצי מכמות הבצל הירוק, רוטב הסויה והג`ינג`ר. מערבבים תוך כדי הטיגון.
- 3 אחרי 2 דקות מכניסים את אטריות הביצים המסוננות, מפרידים בכף עץ ונזהרים לא לעשות מחית.
- 4 מערבבים היטב, מוסיפים רוטב טריאקי ורוטב צ`ילי מתוק תוך כדי שתי הקפצות ומערבבים.
- 5 מכבים את הלהבה. טורפים ביצה, מערבבים אותה פנימה אל האטריות החמות כך שתתבשל מיד. לפני ההגשה מערבבים פנימה את יתרת הבצל הירוק וזורים למעלה פיסטוק קלוי 2 דקות במחבת יבשה.
- 6 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את נבטי השעועית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.6% |
25.4% |
18.2% |
52.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב