דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 485 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קרפיון בתנור עם זיתים
דג קרפיון שלם אפוי בתנור
  • 1 להניח את הדג בתבנית פיירקס (להוציא את פנים הבטן ולנקות מקשקשים - אפשר גם כבר לקנות נקי). לפזר על הדג את המלח, הפלפל השחור, השום ומיץ הלימון.
  • 2 לסדר את פרוסות העגבניות, הלימון הפרוס והזיתים השחורים מסביב.
  • 3 לערבב את כל התבלינים עם השמן, ולמרוח על הדג ועל העגבניות.
  • 4 להכניס לתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהדג משחים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 35.8% 45.7% 15%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב